Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias • ΑΝΙΜΕ


Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias• ΑΝΙΜΕ

★ ★ ★ ★ ★

Το ΑΝΙΜΕ ισούται με την εμψύχωση και τις πετυχημένες συνδέσεις απο τη καταγραφή της τελευταίας τετραετίας κομμένη στα δέκα. Στιχουργική υψηλού λογοτεχνικού επιπέδου, πιστή στην αυθεντικότητα της τραγουδοποιίας του Δεληβοριά. 

Σύγχρονη ελληνική παραγωγή από τα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ και ένα μικρό στουντιάκι πλάι στο Α΄νεκροταφείο Αθηνών, δια χειρός Βασίλη Ντοκάκη. Ο δίσκος δεν ‘πουλάει παπά’ όπως συνηθίζεται στην πιάτσα των μίζερων εγχώριων κυκλοφοριών, βλέπε και λάιβ σε πυκνωτικά μικρόφωνα, καθιστά απαραίτητη την παρουσία του Φοίβου στις χορδές, γιατί όταν δανείζεται ο κόσμος του, ακούγεται φραντσάιζ. 

Ο Φοιβος Δεληβοριάς απαλλαγμένος από τη ματαιοδοξία της καριέρας και της αναγνώρισης, εκπληρώνει την ανάγκη του για επικοινωνία ως καλλιτέχνης προς τους ακροατές του, εκπροσωπώντας τον καθέναν ξεχωριστά και όλους μαζι. Από το πρώτο άκουσμα θα καταλάβεις ότι οι μνήμες του Φοίβου είναι δικές σου και οι δικές σου μνήμες είναι του Φοίβου. 


Κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου 2022

Στίχοι-μουσική-ερμηνεία: Φοίβος Δεληβοριάς 

Παραγωγή-Μίξη: Βασίλης Ντοκάκης 

Ενορχήστρωση: Βασίλης Ντοκάκης και το συγκρότημα: Φοίβος Δεληβοριάς-Κωστής Χριστοδούλου-Σωτήρης Ντούβας-Yoel Soto-Κώστας Παντέλης-Νεφέλη Φασούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις