Lucrecia Dalt & Aaron Dilloway - Lucy & Aaron




















Lucrecia Dalt & Aaron Dilloway - Lucy & Aaron

Recorded by Lucrecia Dalt & Aaron Dilloway 2019 - 2020 
Mastered by Rashad Becker Cut by Warren Defever 
Art by Pieter Schoolwerth
Μουσικό είδος: Industrial, tape music. 


Γκροτέσκ ψηφιακό λεξιλόγιο σε έναν υπόκωφο διάλογο μεταξύ των δύο. Λούπες στη φυγόκεντρο των synth, υπό την μετάλλαξη του snare σε μαστίγιο. Υπνωτικά μπλιμπλίκια από αναλογικό θόρυβο και απόκοσμα φωνητικά: οι μεταμορφώσεις της Dalt. Καλεσμένος ο Tom Waits, σε alien έκδοση μέσα σε ηλεκτρονικές μπουρμπουλήθρες από το στόμα του Dilloway. Sound design σε εικαστικό δρώμενο. 

Βλέπε και: ‘Bordeándola’. 

Βλέπε και: ‘Voyria’. 
Ιντερλούδιο για ανατολίτικο καραβάνι ως μαγικός χορός για το single του δίσκου, ‘The Blob’. Το άλμπουμ είναι μιξαρισμένο με το κάθε τραγούδι να συνεχίζεται στο επόμενο. Εισάγει νέα στοιχεία και δανείζεται από το προηγούμενο, χτίζοντας μια δυστοπία για να μας μεταφέρει σε μιαν άλλη ηχητική διάσταση.   


Computerized σειρήνες από μια digital Οδύσσεια στο ‘Trueno’. Το παραμορφωμένο σύμπαν του ‘Both blue moons’ ζωντανεύει στην αλά ‘machine gun’, έκδοση 2021, ‘Νiles Baroque’ με μια διαδοχή από Laurel Halo ή τη μόνιμη βάση της Dalt στο Βερολίνο.

Συνολικά το επίπεδο είναι τόσο υψηλό, που κάθε ήχος που παράγεται έχει πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Από την αρχή ως την εξαιρετική αποφώνηση του ‘The tunnel’.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις